Merens

De kracht van Merens

De ware essentie van Mérens ligt in de bedreven samensmelting van natuurlijke componenten en traditioneel handwerk. Elke boxspring en matras wordt op maat gemaakt om specifiek aan uw unieke comforteisen te voldoen, waardoor elk product uniek is. Bovendien garandeert onze nauwgezette aandacht voor detail een onberispelijke afwerking van al ons aanbod. Zo wordt een Mérens boxspring een onmisbare aanwinst voor elke slaapkamer!

Natuurlijke Mérens boxsprings

Heb je ooit even stilgestaan bij de belangrijke rol die slaap in je leven speelt? Het valt niet te ontkennen dat een comfortabel bed de kwaliteit van uw leven enorm verbetert. Onze speciaal ontworpen bedden zijn op maat gemaakt om uw lichaam te ondersteunen en te ontlasten, rekening houdend met factoren zoals uw gewicht, lengte en gewenste slaaphouding. Met onze persoonlijke aanpak kunnen we ook tegemoet komen aan uw unieke voorkeuren of wensen.

TOT 25 JAAR GARANTIE

Het geloof in de kwaliteit van onze producten ziet u terug in de garantievoorwaarden. Zo krijgt u maar liefst 25 jaar garantie op veer- en constructiebreuk.


Slaap duurzaam op een Nederlands matras

Wees gerust, wetende dat Mérens prioriteit geeft aan een duurzame productieketen, wat blijkt uit onze inspanningen om lokaal geproduceerde Nederlandse materialen zoals hennep en wol van Texelse schapen te gebruiken. Dit vermindert de uitstoot veroorzaakt door transport. Bovendien zetten we ons in voor het gebruik van biologisch geteelde katoen en het implementeren van milieubewuste praktijken tijdens het hele productieproces. De duurzaamheid van onze Nederlandse kwaliteitsproducten vergroot hun duurzaamheid nog meer.

Natuurlijke materialen

Een toenemend aantal individuen is van mening dat de buitensporige afhankelijkheid van in massa geproduceerde goederen een extreem niveau heeft bereikt. Er is een groeiend bewustzijn over het belang van het consumeren van voedsel dat zorgvuldig is bereid met fairtrade-ingrediënten, het dragen van kleding gemaakt van milieuvriendelijke stoffen en het inrichten van huizen met duurzame materialen. De bedden van Mérens sluiten zich moeiteloos aan bij deze waarden. Dit in Nederland gemaakte product belichaamt uitzonderlijk vakmanschap, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen met opmerkelijk voordelige eigenschappen.

Vakmanschap is ons onderscheidende kenmerk. Elke Mérens is een unieke creatie, minutieus handgemaakt met de beste materialen en afgestemd op jouw gewenste ontwerp. Voor ons staat traditie voor iets heel anders dan achterhaald zijn.

Duurzaam Verensysteem

Onze boxsprings en matrassen hebben een veerkrachtig en innovatief veersysteem, waarbij elke veer is ingekapseld in een eigen omhulsel. Deze individuele pocketveren vormen zich naar uw lichaam en zorgen zo voor een optimale ondersteuning. De thermisch behandelde pocketveren zorgen voor een onwrikbare ondersteuning gedurende de hele levensduur van uw bed. Ontdek ultieme rust en verjonging met uw Mérens-bed.

Merens Boxsprings

Merens de Ruyter

Merens de With

Merens Heygens

Merens Mondriaan

Merens Rembrandt

Merens van Speijk

Merens Vermeer

Merens Vermeer Select

Merens Matrassen

Kom langs in de showroom.

Persoonlijk en deskundig advies

Topmerken zoals M line, Carpe Diem, Pullman en meer

Meer dan 1000 m² showroom

Gratis parkeren en de koffie staat klaar

Vragen?

Contactgegevens.

'T Zand 27, 4254 XP Sleeuwijk

Openingstijden.

Maandag
Dinsdag
Woesdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

: Gesloten
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 20:00
: 09:30 - 17:00
: Gesloten

Contactformulier.