Sinds 1937 ervaring in slaapadvies

Over ons

Van Schuppen Bedden heeft sinds 1937 ervaring in slaapadvies. Kennis die zich in de eerste plaats vertaalt in een uitgebalanceerd en breed assortiment. In onze ruim opgezette showroom  in Sleeuwijk vindt u dan ook een uitgekiende selectie van slaapsystemen, matrassen en boxsprings, zorgvuldig voor u geselecteerd op prijs-kwaliteitverhouding, garantie en service.

De kennis van slapen die wij in de loop der jaren opgebouwd hebben, zetten wij graag in om u wegwijs te maken in alle mogelijkheden. Daarbij draait alles om uw comfort en uw persoonlijke wensen. In welke houding slaapt u meestal? Hebt u lichamelijke klachten? Wat zijn uw speciale wensen? Door de tijd te nemen en u de juiste vragen voor te leggen, komen we tot een passend advies dat aansluit bij uw situatie, uw wensen en uw budget.

Naast uw matras bepaalt ook de keuze voor het hoofdkussen uw slaapcomfort. Daarom beschikken wij over een eigen kussenteststudio, waar u de meest uiteenlopende hoofdkussens kunt uitproberen. Het hoofdkussen van uw keuze krijgt u bovendien één nacht gratis op proef. Zo kunt u er eerst een nachtje over slapen en bent u verzekerd van het beste kussen.

Ook in service gaan wij net dat ene stapje verder. Zo kunt u bij ons een afspraak maken buiten de openingstijden om. Ook profiteert u bij ons van de unieke omruilgarantie, waarbij u uw matras tot 90 dagen na levering kunt omruilen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze winkel.

Casper van Schuppen

Waarom Van Schuppen Bedden?

Persoonlijk en deskundig advies

90 dagen comfort garantie

Ruim 80 jaar ervaring

Meer dan 1000 m² showroom

Gratis parkeren en de koffie staat klaar

7 Gouden slaaptips

Een goede nachtrust begint met ontspanning, probeer het laatste half uur voor u gaat slapen geen (emotioneel) inspannende dingen te doen

Zorg overdag voor voldoende lichamelijke inspanning

Een prima afstemming van uw biologische klok, dankzij voldoende daglicht overdag en een verduisterde slaapkamer

Zorg voor een comfortabel matras, hoofdkussen en dekbed. Geef aandacht aan een goede ondersteuning van uw nek en schouders

Een koele slaapkamer en frisse lucht zijn bevorderlijk voor de slaap

Cafeïne, nicotine en alcohol hebben een ongunstige invloed op uw nachtrust

Een slaapkamer is een ontspanningsruimte. Houd apparatuur zo veel mogelijk buiten de deur