Bedtextiel

Bedtextiel bij Van Schuppen.

Als het gaat om het vinden van het perfecte beddengoed voor een goede nachtrust, hoeft u niet verder te zoeken dan bij van Schuppen Sleeuwijk. Wij voeren de merken Kayori, Carpe Diem, Vandyck, Beddinghouse, M-Line, Silvana, Texeler, Riviera Maison en Comfort. Deze gerenommeerde merken bieden een breed scala aan opties die comfort combineren met stijl. Of je nu de voorkeur geeft aan luxe zijden lakens of milieuvriendelijk beddengoed van biologisch katoen, deze merken hebben het voor je.

De merken bij van Schuppen staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en gebruik van hoogwaardige materialen. Hun beddengoedcollecties zijn zowel stijlvol als duurzaam en zorgen voor een comfortabele slaapervaring die jarenlang meegaat. Kayori richt zich op duurzame producten en biedt een selectie van ethisch verkregen beddengoed gemaakt van biologische katoen en bamboevezels. Met hun toewijding aan verantwoordelijkheid voor het milieu, kunt u erop vertrouwen dat uw aankoop een milieuvriendelijke productie ondersteunt.

Carpe Diem brengt luxe in de slaapkamer met hun exquise collectie beddengoed.

Zie ook de nieuwe BeddingHouse folder

Kwalitatief bedtextiel verbetert je nachtrust.

Een goede nachtrust is cruciaal voor het behoud van een optimale gezondheid en welzijn. Hoewel veel factoren kunnen bijdragen aan een goede nachtrust, is een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien de kwaliteit van uw beddengoed. Investeren in hoogwaardige lakens, kussenslopen en dekbedovertrekken kan uw slaapervaring aanzienlijk verbeteren en u elke ochtend verfrist en verjongd laten voelen.

De textuur van uw beddengoed speelt een cruciale rol bij het bevorderen van een betere nachtrust. Gladde, zachte stoffen zoals katoen of zijde creëren een behaaglijk toevluchtsoord dat u meteen in de ontspanningsmodus brengt. Deze materialen voelen niet alleen luxueus aan op je huid, maar helpen ook de lichaamstemperatuur te reguleren door vocht efficiënt af te voeren. Het resultaat is dat u 's nachts minder snel wakker wordt met een te warm of te koud gevoel, waardoor u verzekerd bent van een ononderbroken en comfortabele slaap.

Bovendien kan de keuze van het juiste beddengoed een grote impact hebben op mensen met een allergie.

Bedtextiel Collecties

Carpe Diem Dons dekbed

Equilli Latex Hoofdkussen

Equilli Royal hoofdkussen

Kussen Rondo Air Cool

M-Line Athletic Pillow

Pure Nature

Pure Nature DeLuxe

Silvana Dekbed DeLuxe Blauw

Silvana Dekbed Deluxe Rood

Silvana Dekbed Excellent Rood

Silvana Dekbed Royale Blauw

Silvana Dekbed Royale Rood

Silvana Royale

Silvana Support

Spirolux

Texeler Bovenste Beste

Texeler Slaapzacht Satijn

Texeler Tencel 365

VAN CADSAND KUSSEN X5

van Cadsand kussen X7

Zenzo hoeslaken

Zenzo Onyx dekbed

Zenzo Saffier dekbed

Kom langs in de showroom.

Persoonlijk en deskundig advies

Topmerken zoals M line, Carpe Diem, Pullman en meer

Meer dan 1000 m² showroom

Gratis parkeren en de koffie staat klaar

Vragen?

Contactgegevens.

'T Zand 27, 4254 XP Sleeuwijk

Openingstijden.

Maandag
Dinsdag
Woesdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

: Gesloten
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 20:00
: 09:30 - 17:00
: Gesloten

Contactformulier.