Silvana Support

In het assortiment van Silvana vind je verschillende lijnen. De Silvana Support hoofdkussens zijn er daar één van. Kies je voor een kussen uit deze collectie? Dan haal je het klassieke, nekondersteunende Silvana Support hoofdkussen in huis. Dit hoofdkussen is uitgerust met een speciale neksteun waardoor hoofd, nek en schouders in de perfecte slaaphouding liggen. Het Silvana Support hoofdkussen is verkrijgbaar in zes varianten, van extra zacht tot extra hard. Je hebt keuze uit deze zes varianten:

  • Silvana Support Grenat (extra zacht)
  • Silvana Support Saphir (beetje zacht)
  • Silvana Support Emerald (zacht)
  • Silvana Support Fluorine (beetje hard)
  • Silvana Support Cristal (hard)
  • Silvana Support Larimar (extra hard)

Let erop dat niet alleen je eigen voorkeur, maar ook je slaaphouding en gewicht van belang zijn bij het uitzoeken van een geschikt hoofdkussen. Wie zwaarder is kan over het algemeen beter kiezen voor een stevig kussen terwijl iemand met een smal postuur het beste ligt op een zachter, lager kussen.

Perfecte vulling

Elk Silvana Support hoofdkussen is voorzien van een nekinkeping en een op de hardheid van de neksteun afgestemde vulling in de bovenvakken. Bij een extra zacht kussen slaap je heerlijk op Comforel® Soft, extra zachte vezelbolletjes. Het Silvana Support Larimar hoofdkussen is gevuld met extra stevige Vita Talalay® latex-sticks. Bovendien is elk Silvana Support hoofdkussen navulbaar als het na verloop van tijd zachter wordt (met uitzondering van de variant ‘Larimar’). Daarnaast kun je de neksteun indien nodig vervangen door een nieuwe. Zo gaat je Silvana Support kussen extra lang mee!

Altijd fris opstaan

Door het gebruik van katoen ademt elk Silvana Support goed. Zo sta je altijd fris op. Door de Sanitized® behandeling is het hoofdkussen ook geschikt voor mensen die last hebben van een (huisstofmijt)allergie en krijgen schimmels en bacteriën geen kans. Je kussen blijft daardoor extra lang hygiënisch schoon. Om de levensduur van je kussen te verlengen adviseren wij een extra sloop of molton om je kussen te doen. Dat houdt transpiratievocht goed tegen. Wil je het hoofdkussen wassen? Verwijder dan de neksteun en was het kussen op maximaal 60 graden Celcius in de wasmachine. Doe dit alleen indien noodzakelijk.

Je ideale hoofdkussen uitkiezen

Een goed hoofdkussen moet je ervaren. Bij van Schuppen is het mogelijk hoofdkussens uit te proberen. Wij geven je graag deskundig advies over het beste hoofdkussen voor jou.

Kom langs in de showroom.

Persoonlijk en deskundig advies

Topmerken zoals M line, Carpe Diem, Pullman en meer

Meer dan 1000 m² showroom

Gratis parkeren en de koffie staat klaar

Vragen?

Contactgegevens.

'T Zand 27, 4254 XP Sleeuwijk

Openingstijden.

Maandag
Dinsdag
Woesdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

: Gesloten
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 20:00
: 09:30 - 17:00
: Gesloten

Contactformulier.