Matrassen: Annabelle & Beatrice

ANNABELLE & BEATRICE MATRASSEN: ONGEËVENAARDE LUXE
Ervaar het toppunt van luxe met onze Annabelle en Beatrice matrassen. Deze matrassen zijn gemaakt met alleen de beste materialen zoals paardenhaar, biologisch katoen, wol en hennep en bieden ongeëvenaard comfort en uitzonderlijke vocht- en temperatuurregeling. De toevoeging van Vita Talalay 100% natuurlijke latex verbetert uw slaapervaring verder en zorgt voor een echt zalige rust.

Bovendien biedt ons zorgvuldig ontworpen side-to-side pocketveringsysteem een onwrikbare ondersteuning die gedurende de hele levensduur van uw matras consistent blijft.

Slaap beter op een natuurlijk Mérens matras

Slapen op een matras van natuurlijke materialen was ooit eeuwenlang de norm. De beddenindustrie introduceerde echter plastic alternatieven zoals synthetische latex en schuim. Gelukkig is de traditionele vaardigheid van het matrassen maken niet vergeten. Wat is er beter als het gaat om een goede nachtrust: een in de fabriek gemaakt plastic product of een handgemaakte matras gemaakt van pure schapenwol, paardenhaar, hennep en biologisch katoen? Bij Mérens geloven we rotsvast in die laatste optie.

Ervaar het ultieme in comfort en luxe met onze zorgvuldig vervaardigde producten. We gebruiken alleen de beste duurzame materialen die slijtvast zijn en de temperatuur op natuurlijke wijze reguleren, zodat u elke nacht kunt genieten van een comfortabele en verkwikkende slaap.

Mérens matrassen zijn handgemaakt

Elke Mérens-matras is een unieke creatie, zorgvuldig vervaardigd met de beste natuurlijke materialen. We besteden veel zorg aan een duurzaam productieproces, van begin tot eind. Onze matrassen zijn gemaakt van lokaal geproduceerde Nederlandse materialen, waaronder hennep van nabijgelegen boerderijen en wol van Texelse schapen. Door transportemissies tot een minimum te beperken, bieden we u de mogelijkheid om te genieten van een goede nachtrust op een echt biologische Mérens-matras.

Kom langs in de showroom.

Persoonlijk en deskundig advies

Topmerken zoals M line, Carpe Diem, Pullman en meer

Meer dan 1000 m² showroom

Gratis parkeren en de koffie staat klaar

Vragen?

Contactgegevens.

'T Zand 27, 4254 XP Sleeuwijk

Openingstijden.

Maandag
Dinsdag
Woesdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

: Gesloten
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 20:00
: 09:30 - 17:00
: Gesloten

Contactformulier.