van Cadsand matras 9SI

Details over de 9si
De 9si-matras is ontworpen om uw slaapervaring te verbeteren met zijn unieke drielaagse systeem. De onderste laag is opgebouwd uit een 7-zone pocketveer, die gerichte ondersteuning geeft aan verschillende delen van je lichaam. Dit zorgt voor een optimaal comfort en een gelijkmatige drukverdeling, waardoor u kunt genieten van een goede nachtrust.

Wat de 9si-matras onderscheidt, is de verstelbare tussenlaag. Deze laag wordt geleverd met verwisselbare elementen voor de schouders en heupen, waardoor je de vrijheid hebt om je slaapoppervlak te personaliseren. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals traagschuim, Pulse-latex, FloFoam, natuurlatex, Talalay-latex en koudschuim. Door deze elementen aan te passen, kunt u uw ideale slaapomgeving creëren die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Niet alleen dat, maar de toplaag van de 9si-matras is ook aanpasbaar. Deze laag schakel je eenvoudig uit en kies je uit een reeks hoogwaardige materialen, net als de tussenlaag. Hierdoor kunt u uw slaapervaring personaliseren door de toplaag te kiezen die het beste bij uw voorkeuren past.

Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om uw 9si-matras tot een jaar na aankoop zonder extra kosten aan te passen. Dit royale tijdsbestek zorgt ervoor dat je meer dan genoeg tijd hebt om de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning te vinden die bij je past.

Van Cadsand Zekerheden

Achteraf aanpasbaar
Onze producten zijn achteraf aanpasbaar nu en over 5 jaar. Vraag uw slaapspecialist naar de mogelijkheden.

Garantie 
Op onze matrassen en boxsprings zit 5 jaar garantie.

365 dagen aanpassing garantie.
Om zeker van te zijn dat u goed slaapt hebben al onze matrassen aanpassing garantie. Wij passen uw matras binnen 365 dagen gratis aan.

Ervaring
van Cadsand heeft al meer dan 25 jaar ervaring en expertise opgebouwd in de slaapbranche met het deskundig adviseren, aanpassen en uitstekende service verlenen aan klanten. Onze kennis wordt continu uitgebreid, up-to-date gehouden en doorgegeven aan onze slaapspecialisten, zodat wij u optimaal kunnen adviseren.

Kom langs in de showroom.

Persoonlijk en deskundig advies

Topmerken zoals M line, Carpe Diem, Pullman en meer

Meer dan 1000 m² showroom

Gratis parkeren en de koffie staat klaar

Vragen?

Contactgegevens.

'T Zand 27, 4254 XP Sleeuwijk

Openingstijden.

Maandag
Dinsdag
Woesdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

: Gesloten
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 20:00
: 09:30 - 17:00
: Gesloten

Contactformulier.