Timeless by Norma Magnifique

De Boxspring Magnifique uit de collectie Timeless by Norma

Norma’s 9 normen
Kwaliteitsslaap is altijd het beste

Bij van Schuppen bedden moet u zijn als het om uw slaapcomfort gaat, kunt u erop vertrouwen dat Norma de perfecte oplossing biedt. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we aan onze eigen hoge normen voldoen door al onze modellen en producten rigoureus te testen. Dit betekent dat alles van Norma gegarandeerd voldoet aan onze strenge normen.

 1. Al meer dan 135 jaar kwaliteit
  Bij Norma begrijpen we dat een goede slaapkwaliteit essentieel is. Daarom is kwaliteit onze topprioriteit in alle aspecten van ons bedrijf. Van het gebruik van alleen de beste materialen in onze boxsprings, toppers en matrassen tot het leveren van uitzonderlijke service: wij doen er alles aan om u de hoogste kwaliteit slaapervaring te bieden.
 2. Nederlands Vakmanschap sinds 1884
  Onze expertise in het maken van hoogwaardige slaapoplossingen omvat meer dan 135 jaar. Onze uitgebreide kennis en kunde vindt u terug in ons assortiment boxsprings, toppers en matrassen. De innovatieve Combispring-techniek®, die zorgt voor een ongeëvenaarde drukverdeling, ondersteuning en ventilatie in onze matrassen, is slechts één voorbeeld van hoe wij uitmuntendheid blijven leveren.
 3. De NORMA Combispring®: Onovertroffen comfort
  Zorgen voor een comfortabele slaap is cruciaal voor het algehele welzijn. Norma heeft de kunst van het bieden van uitstekende ondersteuning en drukverdeling geperfectioneerd met de innovatieve Combispring-technologie®. Deze matras elimineert elke oncomfortabele rand in het midden en biedt optimaal comfort over de gehele breedte. Met betrouwbare stevigheid, superieure ondersteuning, gelijkmatige drukverdeling en effectieve ventilatie is de NORMA Combispring® een game-changer voor een goede nachtrust.
 4. Norma: de ultieme slaapoplossing
  Met een divers aanbod komt Norma tegemoet aan ieders slaapbehoefte. Hoe u uw bed ook gebruikt, wij hebben de perfecte match voor u. Onze matrassen garanderen een comfortabele en stevige ondersteuning, waardoor Norma de voor de hand liggende keuze is voor kwaliteitsslaap.
 5. Omarm luxe
  Luxe gaat niet alleen over uiterlijk; het is een ervaring die je uit de eerste hand kunt voelen. Ontdek een nieuw niveau van luxueus slaapcomfort met onze producten die zowel innerlijke als uiterlijke luxe voorop stellen. Onze standaard toevoeging van natuurlijke latex in de meeste toppers zet een nieuwe maatstaf voor luxe in beddengoedoplossingen.
 6. Tijdloos
  We hebben onszelf gevestigd als een blijvend symbool van uitmuntendheid in de boxspring- en matrassenindustrie, gebaseerd op 135 jaar ervaring en kennis. Onze toewijding aan hoge kwaliteitsnormen, vakmanschap en luxe onderscheidt ons als een tijdloos icoon.
 7. Nederlands ontwerp
  Norma belichaamt al meer dan een eeuw authentiek Nederlands design en weerspiegelt onze nuchtere aanpak om een goede nachtrust zonder onnodige complicaties te garanderen. We zijn trots op ons Nederlandse erfgoed en benadrukken stevigheid, kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen om klanttevredenheid te garanderen.
 8. Norma, altijd compleet
  De boxspringsets van Norma zijn consequent compleet, zonder verborgen kosten voor maataanpassingen of andere standaardaanpassingen. Elke set is standaard voorzien van luxe stoffen en hoogwaardige toppers, waardoor een complete slaapoplossing wordt gegarandeerd.
 9. Voor iedereen
  Ongeacht budgetbeperkingen biedt Norma oplossingen voor alle klanten die op zoek zijn naar kwaliteit en volledigheid in hun slaapervaring. Ons doel is simpel: iedereen verdient het om goed te slapen.

Kom langs in de showroom.

Persoonlijk en deskundig advies

Topmerken zoals M line, Carpe Diem, Pullman en meer

Meer dan 1000 m² showroom

Gratis parkeren en de koffie staat klaar

Vragen?

Contactgegevens.

'T Zand 27, 4254 XP Sleeuwijk

Openingstijden.

Maandag
Dinsdag
Woesdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

: Gesloten
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 20:00
: 09:30 - 17:00
: Gesloten

Contactformulier.