Norma Hotel Chique Spectre

Ervaar het ultieme in luxe met de Hotel Chique by Norma Spectre boxspring, met een strak en stijlvol ontwerp dat uw slaap naar een hoger niveau tilt. Het met pluche beklede hoofdeinde, afgewerkt met een zacht aanvoelend spookvlechtwerk, zorgt voor een weelderige hotelachtige sfeer. Dit hoofdbord is 3 cm breder dan het bed en 120 cm hoog en vormt een krachtig statement in elke slaapkamer. De matrassen zijn versierd met rechte stiksels en contrasterende biezen, met de optie om een blokstickselrand toe te voegen voor extra flair. Voor extra gemak is de bies voorzien van een ritssluiting waarmee u de topper eenvoudig kunt bevestigen, zodat deze veilig op zijn plaats op de matras blijft zitten.

Accessoires Hotel Chique

Geef uw slaapkamer een boost met de complete Hotel Chic-look door gebruik te maken van een reeks beschikbare accessoires. Zorg ervoor dat uw nachtkastje qua kleur en stof bij uw boxspring past voor een samenhangende esthetiek. Overweeg een opbergkist toe te voegen voor extra ruimte voor het opbergen van kussens of plaids. Kies uit verschillende voetborden, waaronder die met tv-liften voor extra gemak.

Uw eigen stijl en comfort Hotel Chique

Pas de stijl en het comfort van uw Hotel Chic boxspring aan uw wensen aan. De standaard boxspring is voorzien van pocketveren en een matras met 500 pocketveren. Voor een stevigere ondersteuning kiest u voor een 1000 verenmatras, of kiest u voor het unieke CombiSpring matras voor een stabiele ligging en actieve ondersteuning. Ontdek daarnaast verschillende topmatrasopties om uw slaapervaring verder op uw wensen af te stemmen.

Kom langs in de showroom.

Persoonlijk en deskundig advies

Topmerken zoals M line, Carpe Diem, Pullman en meer

Meer dan 1000 m² showroom

Gratis parkeren en de koffie staat klaar

Vragen?

Contactgegevens.

'T Zand 27, 4254 XP Sleeuwijk

Openingstijden.

Maandag
Dinsdag
Woesdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

: Gesloten
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 20:00
: 09:30 - 17:00
: Gesloten

Contactformulier.