Carpe Diem Moerbeizijde kussen

Luxe, zacht en middelhoog moerbei zijden kussen. Oeko-Tex® Standard 100 gecertificeerd.

Een goede nachtrust begint met een comfortabel, hoogwaardig kussen. Het moerbei zijden kussen van Carpe Diem Beds is middelhoog en is het beste voor zijslapers en rugslapers. Dit zijden kussen is gevuld met 500 g ultra-hoogwaardige moerbeizijde gemengd met polyester, voor de best mogelijke ondersteuning en vorm (mix: 40/60). Het kussen heeft een 100% katoenen omhulsel.

Voordelen van zijde

100% moerbei zijden dekbedden en kussens brengen het toppunt van luxe naar uw bed. Zijde heeft van nature stof- en vuilafstotende eigenschappen en biedt een uniek vermogen om zichzelf te reinigen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen met allergieën. Zijde biedt ook warmte als het koud is en voelt koel aan als het warm is. Dit kussen is ademend, terwijl het overtollig vocht van je afneemt en afvoert terwijl je slaapt. En dat betekent dat je ongestoord kunt slapen – zonder gewekt te worden door zweet of het koud te hebben.

Zorg voor een zijden kussen

Zijde doet het het beste als het regelmatig buiten wordt gelucht. Lucht je moerbei zijden kussen bij daglicht, maar vermijd direct zonlicht. Het mulberry zijden kussen van Carpe Diem Beds is gecertificeerd volgens Oeko-Tex® Standard 100.

Kom kijken bij van Schuppen in onze Carpe Diem Store naar al het bedtextiel wat Carpe Diem te bieden heeft.

Kom langs in de showroom.

Persoonlijk en deskundig advies

Topmerken zoals M line, Carpe Diem, Pullman en meer

Meer dan 1000 m² showroom

Gratis parkeren en de koffie staat klaar

Vragen?

Contactgegevens.

'T Zand 27, 4254 XP Sleeuwijk

Openingstijden.

Maandag
Dinsdag
Woesdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

: Gesloten
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 20:00
: 09:30 - 17:00
: Gesloten

Contactformulier.