Carpe Diem Dons dekbed

Eenvoudig dekbedovertrek met vulling van exclusief ganzendons. Voor wie een pluizig dekbed wil met een vederlicht gevoel. Oeko-Tex® Standard 100 gecertificeerd.

Een zacht, licht en luchtig gevoel

Met een donzen dekbed van de hoogste kwaliteit zorg je voor een goede nachtrust. Het gevoel van het donzen dekbed van Carpe Diem Bed met vulling van 500 of 840 gram wit Europees ganzendons kan het best worden omschreven als gewikkeld in een donzige en lichte wolk. Voor de buitenstof voor het dekbed hebben we gekozen voor het beste materiaal – 100% katoenen batiste dat ongelooflijk glad is. Het dekbed van ganzendons is verkrijgbaar als eenpersoonsdekbed en als groot dekbed voor een tweepersoonsbed.

Voordelen van dekbed, ganzendons

Dons is een bijna gewichtloos natuurlijk materiaal. Een dekbed ademt en laat overtollige lichaamswarmte door het dekbed gaan, zodat je de hele nacht de perfecte temperatuur krijgt. Onze donzen dekbedden en kussens zijn gegarandeerd vrij van allergenen door te wassen, te steriliseren en zorgvuldig te sorteren voor gebruik. We gebruiken alleen dons van duurzame productie die is getest en goedgekeurd door onafhankelijke bronnen. Certificaten en goedkeuringen: Oeko-Tex® standard 100, NOMITE certificaat en Downafresh® greenLine.

Kom kijken bij van Schuppen in onze Carpe Diem Store naar al het bedtextiel wat Carpe Diem te bieden heeft.

Kom langs in de showroom.

Persoonlijk en deskundig advies

Topmerken zoals M line, Carpe Diem, Pullman en meer

Meer dan 1000 m² showroom

Gratis parkeren en de koffie staat klaar

Vragen?

Contactgegevens.

'T Zand 27, 4254 XP Sleeuwijk

Openingstijden.

Maandag
Dinsdag
Woesdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

: Gesloten
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 20:00
: 09:30 - 17:00
: Gesloten

Contactformulier.