Carpe Diem dekbed Moerbijzeide

Zijden dekbedovertrek gemaakt van exclusieve moerbeizijde. Voor wie een iets zwaarder dekbed wil met een omarmend gevoel. Oeko-Tex® Standard 100 gecertificeerd.

Een zwaarder, meer geborgen gevoel als een perfect zachte warme omhelzing.

Met een comfortabel dekbed van hoge kwaliteit zorg je voor een goede nachtrust. Carpe Diem Beds mulberry zijden dekbed is gevuld met 900 gram moerbeizijde van de hoogste kwaliteit en heeft een 100% katoenen buitenstof. Het dekbed heeft een iets zwaarder, omarmend gevoel. Trek de dekens over je heen en voel hoe het langzaam om je lichaam zakt. De zijde past zich aan uw lichaamstemperatuur aan en biedt een voortreffelijk comfort. Ons moerbei zijden dekbed is verkrijgbaar als eenpersoonsdekbed en als groot dekbed voor een tweepersoonsbed.

Veel voordelen van zijden dekbedovertrek

Met dekbedden en kussens in 100% moerbeizijde krijg je een nog exclusiever gevoel in bed. Zijde heeft natuurlijke stof- en vuilafstotende eigenschappen, waardoor het een uniek vermogen heeft om zichzelf te zuiveren. Zijde is daarom een uitstekende keuze voor mensen met een allergie. Een ander prachtig kenmerk van zijde is dat het opwarmt als het koud is en als koel wordt ervaren als het warm is. Het is een ademend dekbed dat zowel overtollig vocht absorbeert als afvoert terwijl je slaapt. Het resultaat is dat je ongestoord kunt slapen en niet wakker hoeft te worden van zweten of bevriezen. Het moerbei zijden dekbed van Carpe Diem Bed is gecertificeerd volgens Oeko-Tex® standaard 100.

Wasvoorschrift:

Zijde is op zijn best wanneer het periodiek wordt verwijderd en buiten wordt belucht. Lucht je moerbei zijden dekbedovertrek bij daglicht, maar vermijd fel zonlicht.

Kom kijken bij van Schuppen in onze Carpe Diem Store naar al het bedtextiel wat Carpe Diem te bieden heeft.

Kom langs in de showroom.

Persoonlijk en deskundig advies

Topmerken zoals M line, Carpe Diem, Pullman en meer

Meer dan 1000 m² showroom

Gratis parkeren en de koffie staat klaar

Vragen?

Contactgegevens.

'T Zand 27, 4254 XP Sleeuwijk

Openingstijden.

Maandag
Dinsdag
Woesdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

: Gesloten
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 17:30
: 09:30 - 20:00
: 09:30 - 17:00
: Gesloten

Contactformulier.